Ga terug naar het overzicht

Eco Bubble technologie van Samsung

Samsung Eco Bubble Wasmachine

Samsung Eco Bubble Wasmachine

De meeste energie wordt bij een wasmachine verbruikt aan het opwarmen van het water. Dit opwarmen is nodig om een optimaal wasresultaat te krijgen, omdat bij een hete temperatuur het vuil beter van de kleding gaat. Echter is dit verleden tijd met de nieuwe Eco Bubble wasmachine van Samsung

Hoe werkt Eco Bubble
Eco-Bubble werkt redelijk eenvoudig. Zodra het water en het wasmiddel met elkaar vermengt wordt, wordt er extra lucht bij het mengsel geblazen, waardoor het zeepmengsel verbeterd wordt. De zeepmengsels dringen tot wel 40 keer sneller in het wasgoed door, waardoor u een optimaal resultaat krijgt.

Laag energieverbruik
Doordat de wasmachine het water niet meer zeer lang op hoeft te warmen, kunt u veel energie besparen. Zo kunt u op 15 graden Celcius een standaard was draaien. Bespaar dus 30 tot 70 procent een energie per wasbeurt! En naast het energieverbruik is het Eco Bubble systeem ook nog eens voorzichtiger met uw kleding (bijvoorbeeld bij textiel).

Types
Samsung integreerd dit nieuwe systeem in haar nieuwste wasmachines. Zo zit het systeem bijvoorbeeld al in de Samsung WF1124ZAC, de Samsung WF0704Y7E wasmachine, De Samsung WF0806Z8E en de Samsung WF0804Y8E wasmachine. Als u interesse heeft in deze techniek, kunt u een van bovenstaande Samsung wasmachines kopen.

Leave a Reply