Ga terug naar het overzicht

Alles over Tweedehands Wasmachines

Tweedehands Wasmachine

Tweedehands Wasmachine

Wij als wasmachinespot.nl richten ons met name op nieuwe wasmachines, maar als u op zoek bent naar een tweedehandse wasmachine, is dit artikel wellicht interessant. Wij gaan u alles vertellen over 2e hands wasmachines. Verder krijgt u tips en adviezen als u een gebruikte wasmachine wilt kopen en geven we websites waar u deze kunt vinden.

Waarom een gebruikte wasmachine kopen?
De reden om een gebruikte wasautomaat te kopen is vrij eenvoudig. Dit wordt meestal gedaan, omdat de prijzen stukken lager liggen. Zo koopt u tussen de 50 en 100 Euro al een leuke wasmachine van bijvoorbeeld Bosch of Siemens. Aangezien een wasmachine vaak 10 a 20 jaar mee kan gaan, kan het best een goede keuze zijn om voor tweedehands witgoed te kiezen.

Veel aanbod?
Over het aanbod valt niet te klagen. Op de grotere websites worden dagelijks vele wasmachines aangeboden door het hele land. Zoekt u dus een speciaal type, een speciale grootte of misschien een wasmachine van een bepaalde leeftijd, dan zult u vast en zeker slagen!

Tips en adviezen bij het kopen van 2e hands wasmachines
Er zijn diverse kooptips voor het aanschaffen van een gebruikte wasmachine. Bekijk hieronder een aantal tips:
1) Koop een wasmachine die niet ouder dan 5 jaar is. Na 5 jaar is de kans groter dat er kosten op gaan treden aan de wasmachine, met name bij de wat goedkopere merken.
2) Koop een goed merk! Omdat de tweedehands wasmachine al een tijdje draait, moet u een kwalitatieve wasmachine kopen waar u nog veel plezier aan kunt beleven zonder kosten.
3) Koop een 2e hands wasmachine dicht bij u in de buurt. Als u bijvoorbeeld in Limburg woont, zorg er dan voor dat u een adres vindt wat vlak in de buurt is. Een wasmachine vervoeren is namelijk niet erg gemakkelijk.
4) Heeft u geen aanhangwagen, dan moet u een advertentie zoeken, waarbij de de wasmachine thuis bezorgen.
5) Zoek een betrouwbare advertentie uit, leg contact en vraag wat meer informatie over de wasmachine.
6) Ding af! Op marktplaatsen waar de wasmachines verkocht worden is het normaal om van de prijs af te dingen.

Waar moet u een tweedehands wasmachine kopen
Er zijn diverse websites waar u een gebruikt model kunt kopen. Laten we eens kijken wat op dit moment de bekendste websites zijn en wat het aanbod op dit moment is:
- Marktplaats: Uiteraard is marktplaats in Nederland het bekendste platform voor het kopen van 2e hands spullen. Als we naar de wasmachines gaan kijken, zien er ongeveer 5000 resultaten.
- Speurders: Naast Marktplaats de grootste tweedehands website voor witgoed. Op Speurders staan ongeveer 850 wasmachines te koop.
- Tweedehands.net: Een alternatief is tweedehands.net, hier wordt beduidend minder aangeboden, waarbij ze op dit moment ongeveer 300 wasmachines te koop hebben staan.
- Tweedehands.nl: Een andere kleine website met ongeveer 250 wasmachines.

Conclusie
Wilt u niet teveel geld uitgeven aan een wasmachine, dan is een tweedehands wasmachine kopen een heel goed alternatief! Zo zien we diverse advertenties dat u een Miele wasmachine van ongeveer 2 jaar oud al kunt kopen voor 200 a 300 euro. Een Bosch wasmachine heeft u al voor 100 euro en bijvoorbeeld een Whirlpool of Zanussi al voor onder de 100 euro. Als u geluk heeft kunt u nog lang en veel plezier beleven. U kunt ongeveer 3 wasmachines 2e hands kopen voor 1 nieuwe wasautomaat! Qua budget dus zeker een verstandige keuze!

Leave a Reply