AEG

AEG Wasmachine

Bent u op zoek naar een AEG bovenlader wasmachine of een AEG-Electrolux die vrijstaand is? Bij ons kunt u deze wasmachines vergelijken en kopen voor een goedkope prijs! Een AEG wasautomaat is te herkennen aan zijn Lavamat-serie, waarbij ze sinds kort de Oko-lijn uitgebracht hebben!

AEG-Electrolux

Bent u op zoek naar een wasmachine van het merk AEG-Electrolux? Wij bieden een ruim overzicht van diverse AEG wasautomaten. AEG staat voor Allgemeine Elektricit├Ąts Gesellschaft en is een Duits merk dat er bestaat sinds 1883, waarbij de afdeling witgoed in 1985 overgenomen is door Electrolux en vandaar dat AEG sinds die tijd samengevoegd is tot AEG-Electrolux.

De beste AEG-Electrolux Lavamat wasmachine tegen een scherpe prijs!

Een keuze voor een AEG-Electrolux wasmachine is altijd moeilijk, omdat er vele verschillende modellen zijn. Zo heeft u de keuze tussen een voorlader of bovenlader, een was-droogcombinatie met de nieuwe warmtepompdroger in de Oko-serie. Het is vervelend dat uw wasmachine problemen als een storing krijgt dus daarom is het belangrijk dat u een goede wasmachine koopt. AEG-Electrolux wasmachines staan voor degelijkheid en gaan goed met uw kleding overweg. Elk onderdeel is precies op elkaar afgestemd en de modellen beschikken over de meest revolutionaire eigenschappen. Zo is het SensiDry systeem altijd ontwikkeld met een warmtepomp technologie en gaan de wasmachines extra voorzichtig met wol overweg. Een andere unieke eigenschap is een geavanceerde wastechnologie (Advanced Washing Technology, oftewel AWT, waardoor de was nog schoner wordt via het continu sproeisysteem. Bekijk ons overzicht met goedkope prijzen, lees de reviews en kies de beste AEG wasmachine die bij u past!