Bauknecht

Bauknecht wasmachine

Voor een schone was is de keuze voor een Bauknecht wasmachine zeker aan te raden. Bauknecht biedt apparaten met een zuinig energieverbruik, een grote wastrommel en diverse uitvoeringen. Lees onze reviews, vergelijk en koop een wasautomaat voordelig online.

Bauknecht, Geschiedenis

Ongeveer 90 jaar geleden begon Gottlob Bauknecht met het maken van elektrische motoren wat zich laten uitbreid tot een groot en krachtig merk. In 1954 kwam het Duitse merk al met een pakkende slogan, namelijk: “Bauknecht weet wat vrouwen wensen” en maakt dit volledig waar. Het bedrijf is gespecialiseerd in witgoed en levert A-klasse modellen tegen een scherpe prijs!

Waarom een Bauknecht wasautomaat?

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u een Bauknecht zou moeten kiezen. Bauknecht biedt “Duitse degelijkheid” en heeft een garantietermijn van 2 jaar, waarbij de wasmachine gratis gerepareerd wordt als deze kapot is of een storing heeft. U heeft een ruime keuze tussen diverse modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen een bovenlader of voorlader, een onderbouw of volledig vrijstaande wasmachine en of u een 1200 toeren of 1400 toeren centrifuge wilt hebben. Bepaal dus zelf wat voor u de beste Bauknecht wasmachine is. Ook kunt u rekening houden met technologien als Dynamic Intelligence, EcoStyle of SuperEco. Lees de reviews en vergelijk de apparaten en wellicht worden alle vragen over bauknecht wasmachines snel beantwoord. Standaard wordt elk apparaat voorzien van een Nederlandse handleiding. Vergelijk de prijzen, bekijk de aanbiedingen en koop uw wasmachine online!