Bosch

Bosch wasmachine

Een wasautomaat van Bosch is leverbaar is diverse modellen en uitvoeringen. Wij vergelijken deze wasmachines, schrijven een review en geven aanbiedingen, zodat u een goede wasmachine kunt kopen tegen een scherpe prijs. Bekijk Bosch witgoed hier online!

Bosch, het merk

Het merk ‘Bosch’ bestaat al sinds 1886 en is oorspronkelijk opgericht door Robert Bosch. Pas in 1933 brengt het merk voor het eerst witgoed op de markt en is nu al ruim 75 jaar een merk dat kwaliteit uitstraalt. Alle onderdelen zijn van Duitse kwaliteit en u heeft een ruime keuze aan wasmachines. Bij ons kunt u de goedkoopste prijzen bekijken en de beste reviews lezen!

Vragen over Bosch aanbiedingen, uitvoeringen en meer!

Er is veel te kiezen als u interesse heeft in een Bosch wasautomaat. De 4 meest bekende uitvoeringen van de Bosch wasmachine is de Maxx 6 VarioPerfect, de Classixx 5, de Avantixx 7 en de Logixx 8 en beschikken ieder over een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Er wordt standaard 2 jaar garantie gegeven, zodat de wasmachine gratis een reparatie krijgt als er een storing optreedt. Dit geldt voor alle onderdelen dus mocht u problemen hebben met het apparaat is de service erg goed. Belangrijk om vooraf te weten is of u op zoek bent naar een bovenlader of voorlader en of de wasmachine een centrifuge van bijvoorbeeld 1400 toeren of 1600 toeren moet hebben. Het is ook handig dat u weet waar de wasautomaat mag komen te staan, zodat u weet of u een onderbouw nodig heeft of Bosch wasmachine die vrijstaand is. Vergelijk de prijzen en koop veilig en voordelig online!
cht u problemen met het apparaat krijgen wordt deze gratis gerepareerd in de eerste 2 jaar na aankoop.