Electrolux

Electrolux Wasmachine

Zoekt u een goede wasautomaat die naast hoogwaardige onderdelen en kwaliteit tevens een breed assortiment heeft? Dan moet u een Electrolux wasmachine kopen! Wij zetten de verschillende types naast elkaar, zodat u deze kunt vergelijken en de laagste prijs kunt kiezen.

Electrolux, het merk

Over dit merk valt veel te vertellen. Bij Electrolux denkt u waarschijnlijk aan enkel het merk, maar onder Electrolux vallen ook de merken Zanussi en AEG (AEG-Electrolux). In 150 landen worden jaarlijks tientallen miljoenen producten verkocht aan tevreden consumenten. Bij dit bedrijf werken meer dan 50000 werknemers en specialiseren zich in huishoudelijke apparatuur.

Wat heeft Electrolux mij te bieden?

Door het ruime assortiment kunt u een wasmachine op maat kopen die volledig past bij uw wensen. Zoekt u een stoomwasmachine met 7 kilo inhoud, volledig vrijstaand en een snelheid van 1600 toeren of heeft u wat minder wensen en zoekt u een lage prijs? Ze bieden zelfs was/droogcombinaties, waarbij de wasdroger geintegreerd zit in de wasmachine. U kunt een wasautomaat herkennen aan het typenummer die meestal begint met EWF, EWB, EWH of EHT. Bekijk aanbiedingen, de laagste prijzen en lees de reviews, voordat u een Electrolux wasmachine gaat kopen. U bent gegarandeerd van een goede service, goede onderdelen en een lange levensduur en mocht u problemen met het apparaat krijgen wordt deze gratis gerepareerd in de eerste 2 jaar na aankoop.