LG

LG wasmachine

LG Electronics is een relatief nieuwe speler op de markt en biedt een ruim overzicht wasautomaten. Ze zijn bekend om het Direct Drive systeem en om de stoomwasmachine. Vergelijk LG wasmachines gratis online, koop tegen een scherpe prijs en regel de beste koop!

LG geschiedenis

LG is origineel een afkorting voor de naam “Lucky Goldstar”, maar LG heeft hier zelf “Life’s Good” van gemaakt wat tevens hun slogan is. LG komt uit Zuid-Korea en is opgericht in 1947. Het merk heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en biedt waar voor je geld. Vaak zijn LG wasmachines uitgevoerd met een grote trommel! Bekijk de aanbiedingen en koop voordelig!

LG wasmachines met grote inhoud en goede onderdelen!

Ideaal geschikt voor gezinnen en grote groepen gebruikers. LG levert wasmachines met een grote trommel inhoud vanaf ongeveer 7 kilo tot wel 11 kilo! Op deze manier krijgt de was veel bewegingsvrijheid en kunt u grote wassen draaien! Daarbij zijn de meeste modellen energiezuinig! LG staat ook bekend op het ‘Direct Drive’ systeem, waar ze standaard al 10 jaar garantie op geven! Dit zegt genoeg over de kwaliteit, want de kans op een storing is door de hoogwaardige onderdelen een stuk kleiner. Bij ons kunt u LG wasmachines vergelijken, prijzen bekijken en reviews lezen van zowel de nieuwste uitvoeringen voorladers en bovenladers als modellen die vrijstaand zijn.