Miele

Miele wasmachines staan voor degelijkheid en kwaliteit met gemiddeld een zeer lange levensduur. Wij vergelijken prijzen en zoeken interessante aanbiedingen voor u uit. Zoekt u een kwalitatieve wasautomaat, moet u een Miele wasmachine kopen! Ga voor de beste koop online!

Het merk Miele
Miele is een Duits bedrijf en is ontstaan in 1899. Met de slogan “Miele, er is geen betere” proberen ze de markt te veroveren en dat is aardig gelukt! Sinds 1960 maakt Miele.nl witgoed en vele beweren dat dit het beste merk in omloop is. Een wasautomaat met hoogwaardige onderdelen en altijd voorzien van de nieuwste technologien. Shop voor de beste prijs!

Miele prijzen en modellen voordelig online kopen!
Miele heeft naast zijn bekende novotronic-serie sinds kort ook de Supertronic-serie gelanceerd met vele nieuwe types. Deze topklasse is voorzien van bijvoorbeeld een auto-dos functie, steamcare en navitronic. Met een ruim overzicht aan wasmachines bieden wij uitvoeringen als een voorlader, een bovenlader, een centrifuge tot wel 1600 toeren of een wasautomaat die volledig vrijstaand is. Standaard zit er 2 jaar volledige garantie op de types en kan eventueel verlengt worden tot 10 jaar volledige garantie. De prijs ligt wel wat hoger van Miele, maar de kans op een storing is veel kleiner en de levensduur wordt geschat op 20 jaar met een goede service. Koop de goedkoopste Miele wasmachine online tegen een goede prijs en lees de reviews.